Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PET DANA POČINIO 3 KAZNENA DJELA

Pustio Makedonca u stan, ovaj se drogirao i umro

Hitna pomoć Brač
Foto: Pixsell/Ilustracija
10.09.2020.
u 12:27

Svoj je stan stavio na raspolaganje državljaninu Sjeverne Makedonije koji se u stanu drogirao. No navečer mu je pozlilo pa je preminuo.

Za pokušaj provale, razbojništvo i  omogućavanje konzumacije droga, koja je u konačnici dovela do nečije smrti osumnjičen je 42- godišnjak koji je uhićen u Rovinju. Kako je priopćila policija, sumnja se da je  3. rujna oko 21 sat maskiran ušao u kladionicu u Vrsarskoj ulici. U ruci je imao nož kojim je zaprijetio 32-godišnjoj djelatnici. - Daj mi pare! - povikao joj je mašući nožem.

No novac je bio  u sefu koji se iz sigurnosnih razloga nije mogao otvoriti pa je 42-godišnjak iz kladionice otišao neobavljena posla. No koji dan kasnije, 6. rujna u 20.40 provalio je u stan u Motovunskoj ulici. Dok je premetao stvari  i krao nakit, zatekao ga je 78-godišnji vlasnik stana, nakon čega je 42-godišnjak pobjegao preko terase.

Dva dana kasnije svoj je stan stavio na raspolaganje državljaninu Sjeverne Makedonije koji se u stanu drogirao. No navečer mu je pozlilo pa je preminuo. Netko je očito pozvao policiju jer je 42- godišnjak uhićen te je 9. rujna navečer predan pritvorskom nadzorniku, a vjerojatno ga čeka i dovođenje pred suca istrage  Županijskog suda u Puli.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
13:59 10.09.2020.

To što je nekoga pustio u svoj stan nije nikakav krimen, a ovo drugo pišete "sumnja se" dakle još nije proglašen krivim a vi ga već objesili !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije