Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMORANJAVANJE KOD LEVINOVCA NEDALEKO VIROVITICE

Puška zapela za granu, pa lakše ranila lovca

lov
Arhiv VL
03.01.2010.
u 13:15

Lovac se provlačio kroz teško prohodno žbunje, pa se pretpostavlja da je tako zapeo napunjenom puškom o kakvu granu koja je proizvela neočekivano opaljenje.

VIROVITICA – Dvadesetsedmogodišnji lovac Zoran Š. iz Levinovca u nedjelju je lakše ozlijeđen kada mu je metak iz njegove puške ozlijedio šaku ruke.

Lovačka nesreća dogodila se u organiziranom lovu u trenutku kada je mladi lovac tragao za divljači. Provlačio se kroz teško prohodno žbunje, pa se pretpostavlja da je tako zapeo napunjenom puškom o kakvu granu koja je proizvela neočekivano opaljenje.

Nakon što je došlo do samoranjavanja Zoran Š. je obavijestio kolege lovce koju su mu pružili prvu pomoć, a potom ga odvezli u Službu hitne medicinske pomoći u Viroviticu gdje mu je ozljeda sanirana.

Policija je potvrdila da se u organiziranom lovu u nedjelju, oko 11 sati, nedaleko sela Levinovac dogodila nesreća te da se radi o lakšoj ozljedi prilikom samoranjavanja.

Ključne riječi

Komentara 1

37
37h1c4l
23:09 03.01.2010.

daleko je to od lovaca... svaka šuša sa puškom se naziva lovcem... divljaci naoružani najobičniji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije