Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKA POLICIJA

Pušio joint za vrijeme vožnje, nevezan, bez vozačke, pa dobio 'finu' kaznu

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
14.09.2021.
u 14:17

Pokazalo se da je 31-godišnjak upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita, a nije upotrebljavao ni sigurnosni pojas

Zagrebačka policija objavila je detalje o desetorici vozača koji su kažnjeni u proteklih nekoliko dana, a među njima je i vozač (31) kojeg su ulovili u subotu navečer kako puši joint usred vožnje. 

– Oko 19.20 sati, 31-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, a kretao se kolnikom Zagrebačke avenije u smjeru juga. Obavljenim nadzorom vozila i vozača, policijski su službenici utvrdili da je za vrijeme vožnje pušio tzv. joint, a potom ponuđeno ispitivanje na prisutnost droga u organizmu vozač je odbio kao i vađenje krvi i urina uz stručni liječnički pregled – navode iz policije. 

Ističu da mu to nije bio jedini prekršaj. Pokazalo se da je 31-godišnjak upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita, a nije upotrebljavao ni sigurnosni pojas. Uza sve to, vozač nije imao ni prometnu dozvolu. 

– Nakon što je uhićen, vozač je doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je proglašen krivim te kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 60 dana, uvjetno na rok od jedne godine. Također, izrečena mu je novčana kazna u iznosu 1500 kuna.

VIDEO: Prezentacija Airbusova zrakoplova A220

Ključne riječi

Komentara 1

CJ
cjepljeni
14:44 14.09.2021.

Bolje bi prosao da je ukrao milijun kuna ili vise ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije