Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kakvu trebamo
Povratak na članak

Pusić: Dužnosnici moraju prestati koketirati s fašizmom! Lučić: Džaba sam govorio...

Vesna Pusić ustvrdila da imidžu Hrvatske smeta koketiranje visokih hrvatskih dužnosnika s fašizmom.

Komentari 123

DI
dirižabl
14:55 05.03.2019.

Koji fašizam, mi smo u mraku komunizma

VL
KO
komunikolog
14:58 05.03.2019.

O čemu bi ti onda Vesna pričala? I od čega bi živjela? Od čega bi egzistirale “čete antifašista” da nema fašista? Ako ih nema, nije problem, Vi ih stalno izmišljate!

VL
Avatar javorko
javorko
14:48 05.03.2019.

Pusic znas sta bi bilpo dobro i pozeljno da pocnes ti i takvi zivjeti u 2019 po mogucnosti

VL
ST
stefj
14:41 05.03.2019.

Dužnosnicima se trebaju prestati priviđati Ustaške zmije i trebaju napokon shvatiti da osuda komunizma i komunističkih zločina nije fašizam...

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
14:50 05.03.2019.

Je, je... jako je važno za Hrvate kaj misle nekakve pušićke i opančićke, pupavci i ostala lupetala. Hrvatsku jedino može spasiti lustracija. Bolje ikad nego nikad.

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
15:06 05.03.2019.

Ma nemoj. Jugo drugarica Pusić će Hrvatima držati predavanja dok koketira svakodnevno i s Jugoslavijom i sa komunizmom. Kako da ne. Dosta bi bilo toga.

VL
DU
Deleted user
14:59 05.03.2019.

Zar pusićka nije procesuirana za izdaju i malverzaciju do sada?

VL
AU
aunick
15:08 05.03.2019.

Ustase su davno ili pobijene ili protjerane da pomru u tudjini. Izgleda da su za gospodju Pusic i slicne svi Hrvati koji ne puze na koljenima ustase. Iseljenik sam od 72 a sin sam pokojnog Domobrana. Ako kazem da je braniti svoj dom, biti za to spreman i umrijeti, kojem to napasniku smeta? Ovde, u mojoj novoj domovini, iako odmakle dobi sam za braniti svoj dom spreman i umrijeti. Mislim da je to casno a ne kako to ova osoba tumaci.

VL
PR
PrimoracRi
14:58 05.03.2019.

Ča Još nije dosta ove zmijolike babuskare. Zbog ovakvih žab mladi judi gredu van .leh stalno vrti 41. Hodi va penziju si se 50 let nalaprdala ,vrah zel kurijeru ča te pripejala ovdeka. Zamite joj mikrofon , dosta je više.

VL
Avatar Rafael B
Rafael B
15:00 05.03.2019.

Kad dokazana mrziteljica države Hrvatske nešto govori onda je to sigurno protiv države koja ju hrani i koju je sovijim djelovanjem oštetila i šteti.....Dobro je Lučić rekao. Nemožeš primitivnim kmerima koji šire mržnju ništa objasniti.

VL
Avatar Sokol
Sokol
15:18 05.03.2019.

A to govori osoba koja ima jaki četnički pedigre i zaleđe

VL
KO
koraknaprijed
15:27 05.03.2019.

U koju skupinu zlikovaca spada tvoj djed koje je kasapio Hrvate u ime velike srbije na trgu Bana Jelacica?

VL
Avatar Rafael B
Rafael B
15:00 05.03.2019.

Kad dokazana mrziteljica države Hrvatske nešto govori onda je to sigurno protiv države koja ju hrani i koju je sovijim djelovanjem oštetila i šteti.....Dobro je Lučić rekao. Nemožeš primitivnim kmerima koji šire mržnju ništa objasniti.

VL
Avatar MK
MK
15:50 05.03.2019.

Ova me Vesna Pusić totalno zbunjuje... Pa ona je ta koja koketira sa fašistom Jakšom Račićem koji je bio Dražin glavni Četnik za okupirani i anektirani grad Split... Nije li se Vesna javila u obranu fašiste Jakše Račića kada je hrvatski Branitelj zatrazio da se skine njegova slika? ...A i Vojvoda Tomislav Nikolić nju nije nista sprijecavao dao koketira sa Beogradom i da narod njezino ministarstvo u sali naziva "Ministarstvo Beogradskih Poslova"!

VL
ZA
zagora
16:13 05.03.2019.

Jugoslavenka Pusic daje savjete kakvo treba biti hrvatsko drustvo Hrvatsku dozivljava kao zlu macehu a djeli savjete,svasta

VL
MA
Malenkost
15:51 05.03.2019.

Starva. Dragi "Drugovi" i sve Generacije vase, znajte da u HR postoji malo Ustasa a da mi potomci Domobrana osudujemo Ustase i Partizane i Komuniste jednako. Mi hocemo istinu. Iz moje obitelji nije bilo Ustasa. Zasto nase zrtve ostaju neimenovane o nepoznatim masovnim grobnicama, Vasi svjetonazornici, a u kojoj mjeri i rodaci, potamanili su sve sto su stigli te pobacali u jame, kao sto znamo, i Kolinda je bila nazocna pri penosu kostura iz masovne grobnice u Sloveniji. Moj otac je bio seljacko djete i s 18 Godina morao u Domobrane. Partizani su po kucama nocu do zuba naoruzani odvodili seljacima stoku i hranu za svoj zivot u sumi. Kasnije se prica da su seljaci dobrovoljno davali, sto je laz. Cestitam Vam, imate HR pokonjenu s Nelustracijom od Franje i Crkve, koji su stiteci svoju proslost s UDBAom i KOSom i pod sloganom: "nek dode do sveopce pomirbe medu Hrvatima", ostavili, nerazumno, sve zatrpano. Nece nikada biti pomirbe bez istine, cak je sve veci razdor u samoj Naciji. Ja vise nemam HR Drzavljanstvo i s svojim mogucnostima ukazujem svim Njemcima da je HR ostala komunisticka Drzava. Ili Lustracija ili Istina ili nek nestadne ta mutna Tudmano-crkvena Tvorevina. Nikada Vi . stasali u komunizmu necete shavtiti da postoje i drugi svjetonazori, to je vama urezano zauvijek u mozak, skoro kao jedan mali genom. I onu drzavu cete raskopati, kao i bivsu YU. Vasa YU se rasade sam, od trulezi i lazi. Dosta je da nam brbljate Vase poglede.Stop!

VL
PA
pax5
15:04 05.03.2019.

Kaj je radio Pusićkin ujak,stric... ili tako nekako,uglavnom bliski rod...treba se susresti sa prošlošću

VL
HR
Hrvatinic
15:41 05.03.2019.

pusicka u tvoju svijest se nastanio staljinisticki zloduh...pa malo pomalo pa vise i navise pustas ga sve posvud oko sebe....

VL
FU
furest
15:13 05.03.2019.

jednostavno i jasno politikanti koji 70 god poslje nestanka fasizma i dalje zele biti nagradjivani kao za vrijeme komunisticke diktature izmisljajuci fasiste i optuzujuci svoju domovinu prema vani imati ce isto tako jasno mjesto u povjesti , ako im i narod oprosti

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
15:42 05.03.2019.

Prva, od dužnosnika ako je uopće tako možemo nazvati je pusićka, koja treba prestati koketirati s ustaštvom jer je njezin tata bio ustaša! Kasnije je jo je "ćale"prešao na stranu komunjara pa je cijela obitelj bila privilegirana. Obitelj koja je odgajana u jednom "crnom" totalitarnom sistemu kasnije je odgajana u "crvenom" totalitarnom sustavu. Iako je po narodnosti hrvatica cijela njezina obitelj ideološki je odgajana u totalitarno jugoslavenskom duhu! Stoga kao takva najmanje može držati prodike o koketiranju jer dolazi iz takvog miljea.dok njezin brat odgajan u navedenom totalitarnom režimu prodaje priče o demokraciji. naravno preko parazitskih udruga koje plaćaju hrvatski porezni obveznici!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.