Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pusić: Ako Kalmeta ne želi dati ostavku, Kosor ga treba razriješiti

pusić
Arhiva VL
02.12.2009.
u 17:40

Njegova politička odgovornost u događanjima u Hrvatskim autocestama svakako postoji - kaže Pusić.

OSIJEK – Još uvijek nema organizirane borbe protiv korupcije, ali je nestalo organiziranog prikrivanja – komentirala je predsjednička kadnidatkinja Vesna Pusić pohvale veleposlanika EU u Hrvatskoj Paula Vandorena Vladi RH za borbu protiv korupcije.

Na pitanje smatra li da je premijerka Jadranka Kosor trebala razriješiti ministra Božidara Kalmetu, odgovorila je kako je on trebao dati ostavku, a ako to ne želi, onda ga premijerka treba razriješiti. Njegova politička odgovornost u događanjima u Hrvatskim autocestama, dodala je, svakako postoji, no je li ona i kaznena, to trebaju utvrdiit DORH i sud.

– Ovo je najmanje treći put kada je Kalmeta trebao podnijeti ostavku, prvi put nakon pravomoćne presude njegovu vozaču, a drugi put nakon afera u Hrvatskim željeznicama – istaknula je V. Pusić.

Komentara 61

RE
respeckt51
09:21 03.12.2009.

kamo cemo, izgleda da je tebi Tudjman dao misliti? apropo,rasprodavanja i prekrajanja granica, rasprodaja drzavne imovine, kakve veze ima danas stim MIROSLAV TUDJMAN. To su zasluzni ovi Tvoji, jaca- kosorova-vlaisavljevicka (ne zna joj se ni ime), pusicka srbo mesic,josipovic, pupovacpovac i ostala bagra bandic, vidosevic , a ne TUDJMAN.

OB
-obrisani-
18:37 02.12.2009.

a ti respect..imas....i to bez DOMOVNICE...!!!

ZD
Zdravek
10:03 03.12.2009.

03.12.2009. u 08:55h respeckt51 je napisao/la: \"..MIROSLAV TUDJMAN je obrazovan..\" skolovan za spijuna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije