Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunila obećanje

Purde krstili kćer u Vukovaru. Kuma je bila premijerka Kosor

kosor
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/3
01.10.2011.
u 11:53

Malena Ivana dobila je krsno ime Jadranka po kumi premijerki Kosor.

U vukovarskoj crkvi Sv. Filipa i Jakova danas je održano krštenje tromjesečne Ivane Purde, kćeri hrvatskog branitelja i logoraša Tihomira Purde koji je početkom ove godine, temeljem srbijanske optužnice, bio uhićen i pritvpren u zatvoru u BiH.

Krsna kuma malene Ivane, koja je četvrto dijete u obitelji Purda, bila je premijerka Jadranka Kosor. Purda je u vrijeme uhićenja znao da je supruga Slobodanka trudna, a da nosi kćer saznao je iz medija za pritvora u Zenici.

Odmah po povratku iz pritvora Purda je najavio da će njegovoj kćeri Ivani krsna kuma biti premijerka Jadranka Kosor. Dogovor je pao odmah nakon puštanja Purde iz pritvora i nakon premijerkina posjeta Vukovaru i domu obitelji Purda.

Malena Ivana dobila je krsno ime Jadranka po kumi premijerki Kosor.

- Jako nam je drago što je premijerka prihvatila poziv da bude kuma maloj Ivani. To je još jedan dokaz da premijerka Kosor poštuje svoja obećanja, kazali su Tihomir i Slobodanka Purda, dodavši kako je tijekom krštenja beba bila potpuno mirna i nije uopće plakala.

Inače, ovo je druga posjeta premijerke Kosor Vukovaru u samo tjedan dana. Prošle subote premijerka je u Vukovaru boravila povodom otvaranja Spomen doma hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti i obilježavanja 20. obljetnice osnivanja 204. vukovarskle brigade.

 

Ključne riječi

Komentara 199

AB
abendblatt
17:30 01.10.2011.

Obitelji Purda i novo rodjenoj maloj Jadranki sve najbolje u zivotu , kao naravno i kumi Jadranki.

DU
Deleted user
17:36 01.10.2011.

Jeli ono i Čobanković u dnu slike?

MA
matokan
12:43 01.10.2011.

Zahvaljujem novinarima VL za sve tekstove.Tko zna kako bi zavrsila ova prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije