Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na petrovoj gori

Pupovac HRT-u: Obnovit ćemo spomenik, a vi skinuti repetitore

komemoracija,gudovac,milorad pupovac,portal (1)
Damir Špehar/PIXSELL
18.05.2013.
u 21:21

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac još je jednom istaknuo žaljenje za devastacijom spomenika te se s govornice žestoko obrušio na državne medije, Hrvatsku televiziju i Hrvatski radio

Više stotina štovatelja NOB-a pristiglo je danas na Petrovu goru iz svih krajeva Hrvatske te BiH kako bi obilježili 72. godišnjicu partizanskog proboja kroz neprijateljski obruč na obližnjem Biljegu.

Jedan od suorganizatora, predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac još je jednom istaknuo žaljenje za devastacijom spomenika te se, piše Slobodna Dalmacija, s govornice žestoko obrušio na državne medije, Hrvatsku televiziju i Hrvatski radio.

- Zato ćete skinuti repetitore s ovog spomenika, jer to nije vaše. Vi ga niste gradili i on vam ništa ne znači. Hrvatska ne slavi pobjede iz Drugog svjetskog rata, Hrvatska nastoji poraze ustaških snaga prikazati kao svoje pobjede - zaključio je Pupovac kojeg smeta što su državni mediji \'\'izvještavali s Bleiburga, a nisu došli na Petrovu goru, \"jer ih nitko nije nazvao i rekao morate tamo otići, sami se ne bi sjetili\".

>>U Gudovcu obilježena 72. godišnjica ustaškog zločina

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije