Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK SPLITA

Puljak otkrio koje važne projekte priprema, a Plenkoviću je poslao poruku zbog zamjenika Ivoševića

05.06.2021.
u 11:22

Šokiralo me što se zbog politike ljudi još boje za posao, kaže Puljak.

Komentara 81

RE
RedTree
13:50 05.06.2021.

Prvo kaže da ne zatiče ništa, a zatim da će završiti započete projekte! Saniran Karepovac, nove garaže napravljene, obnovljen trg ispred kazališta, Hrvatski dom, novi autobusi, uređenje Marjana, značajna ulaganja u škole i vrtiće. Od velikih projekata na kojima će pobrati maslo su tehnološki kamp, gdje je povučeno 106 milijuna kuna iz EU fondova i čija izgradnja je počela, novi pročistač vode, gdje je sva potrebna papirologija i dozvole riješeno, također uskoro kreće s realizacijom u sklopu Aglomeracije vrijedne 1,7 milijardi kuna, sve EU fondovi, u sklopu čega ide i Lungo Mare sa Stobrečom, sve pripremljeno za novi Žnjan, kao i za Istočnu obalu. Napravilo se puno i to znaš. A i da lijepo ste odbili novi GUP predložen od strane struke i arhitekata nedavno na sjednici gradskog vijeća, čime se izgubilo bar pola godine radi političkih poena.

Avatar Svračak
Svračak
13:56 05.06.2021.

Nije mi jasno da li je ovaj biran za gradonačelnika Splita ili borca protiv Plenkovića?

HU
Hubrvi
13:37 05.06.2021.

Poslao je poruku Premijeru! Zgodno zar ne. Jedan profesor bi morao, kad bi barem bio imalo pristojan prema Premijeru nastupati s odgovarajucim respektom. A on prema Premijeru nastupa sa velikom dozom bahatosti i omalovazavanja, prema Premijeru drzave u kojoj zivi i s kojim ce morati suradjivati ako mu je interes dobrobit grada Splita vazna. Suradnja gdje je jedna strana bahata i prema drugoj strani nastupa s omalovazavanjem o to po osobnoj liniji nemoze biti plodna. Na stetu grada i njegovih gradjana. A osim toga je postavljanje sebe prema bilo kome s pozicije bahatosti i omalovazavanja dokaz primitivizma i nekulture. Tipicno za ljevicare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije