Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOJICA POZNATA POLICIJI

Pula: Uhićen mladić koji je osumnjičen za pokušaj ubojstva

Muškarac izboden u zgradi u Puli
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6
09.02.2020.
u 15:47

Nad osumnjičenim se trenutno provodi kriminalističko istraživanje, a obojica mladića poznata su policiji od ranije.

U subotu oko 22.15 sati u Rovinju, policija je uhitila osobu koja se sumnjiči za teško ozljeđivanje 23-godišnjeg mladića u zgradi u Zadarskoj ulici u Puli.

Policijska uprava istarska izvijestila je kako se nad osumnjičenim provodi kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o državljaninu Bosne i Hercegovine, 22-godišnjaku iz Zenice, piše Glas Istre

Napadač je već od ranije poznat policiji po drugim kaznenim djelima, kao i napadnuti muškarac. 

Podsjećamo, policija je u subotu oko 11 sati zaprimila dojavu da je na stepenicama zgrade u Zadarskoj ulici u Puli pronađen ozlijeđeni I.G., koji je bio u vrlo lošem stanju. Nakon toga je hitno operiran, ali nije u životnoj opasnosti. 
 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
sttipe
23:12 09.02.2020.

U svakom gradu ima bar 50 ljudi koji uvik rade sxanja, a koje vlast namjerno drži na ulicama.. U mom živi narkoman kojem su 2 dilera i pandur skupa zapalili stan, jer je nekom nešto ukra, puno skupo nešto...pa mu dali 10 000 eura da šuti... Sad nema di spavat, pa spava po kafićima. I gura vlasnicima kafića pištolj u usta, kad ga probude... Iz zatvora su ga potjerali.. Da nije za zatvor, nego za psihijatriju, na koju nije otišao sam. Nije mu se dalo, kad su ga iz zatvora već pustili.. Uredno pita dicu kune, pa mu dica daju, jer ga se boje.. I tete po dućanima, koje ga hrane, ne svojim izborom.Policija neće da dođe, kad čuje o kome je rječ...130 kaznenih djela, za prvo po redu mu je suđeno, (iz 93') i drugo suđenje, vjerovatno neće doživit..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije