Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Pula: Automobilom udario u pješaka

prometna, pješak (1)
Foto: Saša Miljević/PIXSELL
1/3
06.10.2010.
u 21:52

Ozlijeđeni muškarac na kojeg je naletilo vozilo je prebačen u pulsku Opću bolnicu

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:19 07.10.2010.

I sam sam doživio već desetak puta da se auto zaleti u mene na pješačkom ! prošlo ljeto čak je to vidio i prometni policajac i na moje iznenadjenje, reagirao! Možda bi strožije kazne navele vozače da razmisle kad se približavaju zebri! Primjetio sma da je postalo moderno čak zaustavljati se na zebri!

Avatar _ninna_
_ninna_
23:02 07.10.2010.

slažem se s tobom Ischmidt.. ali meni se mnogo puta dogodilo da se približavam autom pješačkom prijelazu, babe korak dalje stoje i hoče krenut pa neče, pa se malo zapričaju, kao mutave da ne vide da mogu proći.. i kadd ja više nemam strpljenja, po gasu.. da bi one krenule i vidim ih u retrovizor kako mašu rukama.. isto tako i biciklisti, moraju sići sa bicikla da prijedju pješački, ali ne oni samo pravo ni pogled ne bace, i opizdi ga i ti si kriv jer se ljenčini nije dalo pregurati bicikl preko pješačkoga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije