Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raste broj žrtava
Povratak na članak

Puknuće brane u Brazilu: Ukupno 58 ljudi poginulo

Brana je zadržavala otpadni mulj iz rudnika željezne rude Vale u brazilskoj državi Minas Geraisu

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
08:48 28.01.2019.

a ni riječi o tome iz koje zemlje dolazi korporacija koja upravlja rudnikom... o americi se ne smije u našim medijima pisati ništa lošega. kad ruska rijeka promijeni boju, to je dokaz trovanja okoliša i slabih ekoloških standarda u rusiji, ali kad se to dogodi negdje gdje zapadne korporacije rade, e onda je to samo nesreća, bez pozadine... na ovaj problem su brazilci upozoravali već jedno vrijeme, ali nikog nije briga. sad će još manje, ameri su dobili svog čovjeka, koji je ukinuo neke odjele ministarstva i praktički cijelu zemlju otvorio 'investicijama'. zaštićenih teritorija i rezervata nema, rušiš i kopaš gdje stigneš. amazona pluća zemlje, kako je to dobra fora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.