Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demokratski skandal
Povratak na članak

Puigdemonta “prošvercao” Radoš

Iako je izabran, bivši čelnik Katalonije ne može u Europski parlament dok ne prisegne u Madridu – u pomoć mu priskočio hrvatski zastupnik

Komentari 4

DU
Deleted user
08:50 07.06.2019.

Nije mi jasno... taj je Radoš ipak porijeklom iz Borčana kod Tomislavgrada.... tamo su svi ljudi politički ispravno nastrojeni.. 😂..... a on ode u neku lijevu stranku, sramoti svoje selo..... 😁

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:50 07.06.2019.

kakav demokratski skandal? čovjek se ogriješio o zakone svoje zemlje, i treba pokazati kao političar da ih poštuje. a ne se skrivati iza političkog imuniteta! nek svoju nevinost dokazuje tamo gdje se to radi, na sudu. a on se skriva... ako eu parlament ga ipak nekim čudom potvrdi, bit će fora u budućnosti, da će kojekakvi likovi ulaziti im tamo. uglavnom oni koje sustav ne kontrolira. čovjeka čeka zatvor. pobuna i točka, kazniti je treba. katalonija je samo jedna od španjolskih pokrajina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.