Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob navijača

Pucnjavi na Ližnjanca prethodio sukob Demona i Rovinjaca

prometna u vrbovcu (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
14.05.2010.
u 12:56

Tučnjava je izbila u noći sa subote na nedjelju ispred diskokluba Shakakha u Rovinju kad su navijači NK Istra 1961 S. T. (26) i N. M. (21) iz Pule napali S. S. (21) iz Rovinja, zbog čega su zaradili optužni prijedlog.

Nakon što je Ivan Jelić (21) iz Rovinja priveden zbog pucnja kojim je Saša Vrščaj (27) iz Ližnjana lakše ozlijeđen, policija je utvrdila i pozadinu događaja. Prema izvješću u kojem se ne navodi puni identitet sudionika, svemu je prethodila tučnjava pripadnika navijačke skupine Demoni te skupine mladića iz Rovinja. 

Tučnjava je izbila u noći sa subote na nedjelju ispred diskokluba Shakakha u Rovinju kad su navijači NK Istra 1961 S. T. (26) i N. M. (21) iz Pule napali S. S. (21) iz Rovinja, zbog čega su zaradili optužni prijedlog. Potom je Jelić iz pištolja koji ilegalno posjeduje opalio prema Vrščaju. Pištolj su na njegov nagovor sakrili Rovinjci (21 i 23) koji su prijavljeni zbog pomaganja. U sklopu istrage privedeno je ukupno 15 osoba, a policija i dalje radi na otkrivanju svih sudionika sukoba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije