Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA U VRSARU

Policija traži ovog čovjeka jer je upucao bivšu djevojku i mladića!

Foto: MUP
07.05.2017.
u 18:10

Očevici su čuli nekoliko hitaca i nastala je panika...

Dvije osobe su ranjene u pucnjavi vatrenim oružjem koja se u nedjelju oko 14 sati dogodila ispred hotela Pineta u Vrsaru, izvijestila je istarska policija.

Po riječima glasnogovornice istarske Policijske uprave Nataše Vitasović, ranjenima je pomoć pružena na mjestu događaja, a napadač je u bijegu.

Riječ je o Danijelu Brnosu (1987.) za kojega se sumnja da je pucao u 19-godišnju djevojku i 23-godišnjeg mladića, koji su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Pula.

Brnos je u vrijeme izvršenja kaznenog djela bio odjeven u sivu majicu s kapuljačom, a sumnja se da se sa šireg mjesta događaja udaljio u tamnom sportskom vozilu, najvjerojatnije marke BMW

Policija pziva građane koji imaju korisna saznanja o počinitelju da informacije dojave na broj 192.

Danijel Brnos je u kolovozu 2012. za Večernji list ispričao sve o svom slučaju iz prosinca 2011. kada je bio uhićen i pritvoren umjesto pravog počinitelja.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
15:45 07.05.2017.

Gdje se vrti velika lova tu se i puca.

Avatar tituš
tituš
17:35 07.05.2017.

evo od kada nema orepine puca se na sve strane, u Vrsaru, Splitu, Zagrebu .. dok je bio zastavničić brkica svi su bili mirni, sad se malo okuražili pa ožeži olovom ..

Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
17:11 07.05.2017.

Prema službenim statistikama, u Istri ima najviše kaznenih djela i najviše ovisnika o drogi u Hrvatskoj. IDS i SDP su uništili Istru. O tome se godinama zna, godinama Kajin govori i piše o tome, i, nikome ništa! Zašto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije