Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred ugostiteljskog objekta

Pucnjava u Splitu: U sukobu ranjen muškarac, za drugim policija traga

Staro Čiče: Nepoznati počinitelj raznio bankomat, očevid je u tijeku
Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
23.04.2019.
u 15:58

Policijski službenici utvrdili su da je ozlijeđen 42-godišnjak koji je odvezen kako bi mu se pružila liječnička pomoć, te da je u ugostiteljskom objektu iz vatrenog oružja oštećen šank

U sukobu dvojice muškaraca ispred ugostiteljskog objekta u Solinskoj ulici u utorak u Splitu jedan muškarac je ozlijeđen, a šank u tom ugostiteljskom objektu oštećen je od pucnjeva iz vatrenog oružja, izvijestila je u utorak poslijepodne Policijska uprava (PU) splitsko-dalmatinska.

Kako se navodi u priopćenju, policija je oko 11 sati primila dojavu da su se dvojica muškarca sukobila ispred ugostiteljskog objekta u Solinskoj ulici u Splitu, te da su policijski službenici upućeni na mjesto događaja.

Policijski službenici utvrdili da je ozlijeđen 42-godišnjak koji je odvezen kako bi mu se pružila liječnička pomoć, te da je u ugostiteljskom objektu iz vatrenog oružja oštećen šank. Na mjestu događaja policajci su pronašli pištolj.

U tijeku su očevid i kriminalističko istraživanje, a traga se za drugim sudionikom događaja, navodi se u policijskom priopćenju.

Video. Teška nesreća u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:43 23.04.2019.

Eto, otkad su preselili članove cijenjene obitelji Ciganović iz Vukomerca u Split, tamo je sada zanimljivije..... to je prava demokracija, svakom pomalo 😁

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:56 23.04.2019.

plemena s juga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije