Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČENI UHIĆEN

Pucnjava u norveškoj džamiji: Jedna osoba ranjena

Foto: Getty Images
10.08.2019.
u 18:36

"Jednog našeg djelatnika je vatrenim oružjem ranio bijelac u uniformi", rekao je dužnosnik džamije Irfan Mushtag za lokalni list Budstikka.

Jedna osoba je ranjena u pucnjavi u džamiji blizu Osla, a osumnjičeni je uhićen, objavila je policija u subotu.

"Jedna osoba je ranjena. Nije nam poznato o kakvim se ozljedama radi. Osumnjičeni je uhićen, a policija je na licu mjesta", napisala je policija na Twitteru.

Pucnjava se dogodila u islamskom centru al-Nour u Baerumu, u predgrađu Osla.

Policija je navela da nema informacija o mogućim drugim napadačima.

"Jednog našeg djelatnika je vatrenim oružjem ranio bijelac u uniformi", rekao je dužnosnik džamije Irfan Mushtag za lokalni list Budstikka.

Ključne riječi

Komentara 18

IZ
IzKamena
07:42 11.08.2019.

Izjava kako je napad izveo "bijelac" je rasizam. Norveška je 2007. ocijenjena najmiroljubivijom državom svijeta prema indeksu globalnog mira a sad pomalo tone prema poziciji koju drži Jemen.

SP
Savski_pijesak
23:36 10.08.2019.

Super Staljin Pol pot , Mao zhe tung ,Kim s. Korejski nemaju religije. Zasto je onda SSSR napao Finsku Poljsku .Kina i SSSR nemaju religiju pa su ratovale kao i obadvje Koreje. Komunizam je najgora religija jer tvrdi da je covjek BOg

CR
CroZrakomlatNo1
08:16 11.08.2019.

Samo naš Bog je jedan jedini pravi! I On je sebi izabrao povijestni Cro narod kad su mu zidovi ubili Sina! Zivila RKC živila Cro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije