Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HANAU

Masakr u Njemačkoj: Ubijeno najmanje osam osoba, više ozlijeđenih

Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
20.02.2020.
u 00:13

Ne zna se motiv napada

Najmanje osam osoba poginulo je u pucnjavi koja se dogodila u Njemačkoj. Pucnjava se dogodila u gradu Hanau, a ozlijeđeno je najmanje pet osoba. Neki od njih su u teškom stanju, javlja Bild.

1/15

Napadi su se dogodili u nargila barovima. Prvi se napad dogodio u središtu Hanaua, nakon čega su se napadač ili napadači odvezli do četvrti Kesselstadt te tamo otvorili vatru na drugi nargila bar. Vlasti tragaju za napadačima.  Očevici prvog napada prijavili su osam do devet pucnjeva.

Lokalni portal 'Vorsprung Online' piše kako je osoba pucala iz automobila. Prema nekim informacijama do pucnjave je došlo i u četvrti Lamboy, no to još nije službeno potvrđeno. Na terenu su jake policijske snage. Pojavio se i navodni video uhićenja u Lamboyu, no policija nije potvrdila uhićenje.

Foto: Reuters/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 20

MH
Max.hr
01:02 20.02.2020.

Koji su ali su ljevičari jer ne poštuju Božje zapovijedi.

DU
Deleted user
05:44 20.02.2020.

multi kulti je kaput...

TR
trudimSe
00:26 20.02.2020.

kladim se da ima veze s jednom od religija.... mira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije