Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKA AMBASADA

Pucnjava u Londonu: Zabio se u automobil veleposlanice

britanska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
13.04.2019.
u 16:57

Napadač se dvaput zabijao u veleposlanikov automobil, a policija je nakon drugog zabijanja počela pucati

U londonskoj četvrti Holland Park došlo je do pucnjave nakon što se napadač dvaput zabio u vozilo ukrajinske veleposlanice, prenosi RT.

Ukrajinsko veleposlanstvo ocijenilo je incident kao namjerno zabijanje u parkirani automobil veleposlanika.

- Policija je odmah pozvana, vozilo osumnjičenog je blokirano . Iako je bio upozoravan od policije, napadač se i drugi put zabio u automobil ambasadora. Policija je morala odgovoriti pucnjavom na napadačevo vozilo. Krivac je priveden i odveden u policijsku postaju - priopćili su iz ambasade.

Assange - Dolazak na sud u Londonu nakon uhićenja

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
17:31 13.04.2019.

putinov šofer je to. čemu skrivate... ionak vam iz svakog naslova strši putin, koji upravlja nebom i zemljom. eto, čujem da se namjerio utjecati na eu izbore... amerikanac to radi oduvijek, ali eto, putin je loš i on 'prijeti'. potiče skeptike. amerikanac je dobar i 'pomaže'. eto, kupujmo američko oružje, kako bismo što prije ispunili cilj od 2% bdp-a na obranu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije