Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija provodi istragu

Pucnjava u kafiću kod Vinkovaca: Ubijen mladić (24)

Objekt Kunjevci kod Vinkovaca gdje se dogodilo ubojstvo
Foto: Branimir Bradarić
1/2
19.07.2019.
u 09:28

U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti događaja i pronalaska počinitelja

Noćas, nešto poslije ponoći, oko 0.30 sati, u ugostiteljskom objektu nedaleko od Vinkovaca, koji se nalazi na cesti Vinkovci – Županja, došlo je do narušavanja javnog reda i mira više osoba i uporabe vatrenog oružja u kojem je smrtno stradao 24-godišnjak iz Otoka

U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti događaja i pronalaska počinitelja.

Prema neslužbenim informacijama iz policijskih krugova, prvo je verbalno, a zatim i u fizičkom sukobu sudjelovalo ukupno šest osoba. Navodno su se sukobili gosti i zaposlenici lokala, pri čemu je u jednom trenutku došlo do opaljenja iz pištolja.

Kako doznajemo, smrtno je stradao jedan od gostiju objekta koji je sudjelovao u sukobu. Za sada nije poznato kod koga je bio pištolj, kako je i zašto došlo do opaljenja. Nije poznato ni što je bio uzrok sukoba. Sve to policija istražuje u svojem kriminalističkom istraživanju. U svemu tome pomoći će im i činjenica da im je poznat identitet osoba koje su sudjelovale u sukobu koji je rezultirao smrću jedne mlade osobe. 

Ključne riječi

Komentara 35

CA
calcaneus
09:23 19.07.2019.

Dosli pravit nered u lokal nadoibudni krkani a nemaju pojma s kim imaju posla od ludog uvjek postoji ludi samo sto lud misli da je on najludi i zato ovako prode !!!

Avatar southman
southman
09:10 19.07.2019.

Za posjedovanje nelegalnog oružja svakome odrapiti 2 godine zatvora pa će se vidjeti efekt !

DU
Deleted user
10:13 19.07.2019.

Dali je riječ o ugostiteljskom objektu "Kunjevci" na cesti Županja- Vinkovci. Tu je uvijek bilo lokalnih kabadahija iz okolnih slavonskih sela i sukobljavali su se s gostima koji su dolazili iz Posavine, kako hrvatske tako i bosanske. No onda su radile šake i milicija. Danas he vatreno oružje i "policija". No ne valja niti jedno niti drugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije