Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Pucnjava u Dubravi: Traga se za osobom koja je u 40-godišnjaka ispalila više hitaca

Zagreb: Pucnjava u Dubravi, ranjena jedna osoba
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
07.01.2021.
u 13:11

Jedna je hitac pogodio I.C te ga je teško ozlijedio, a počinitelj je pobjegao. I.C. je prevezen u KBC Zagreb gdje mu je ukazana liječnička pomoć

Pucnjavu u Dubravi koja se dogodila 6. siječnja u 14.30, zagrebačka policija je nakon dovršenog očevida - okarakterizirala kao pokušaj ubojstva. Kako su izvijestili sve se zbilo u Južnoj ulici u zagrebačkoj Dubravi dok je I.C. (40) stajao pored otvorenog prozora u obiteljskoj kući. U tom trenutku, nepoznata osoba stajala je na kolniku ispred kuće, te je prema I.C. ispalila nekoliko hitaca.

Jedna je hitac pogodio I.C te ga je teško ozlijedio, a počinitelj je pobjegao. I.C. je prevezen u KBC Zagreb gdje mu je ukazana liječnička pomoć.

Video: Pucnjava u Dubravi, ranjena jedna osoba

Policija je još u srijedu privela jednu osobu za koju smatraju da ima saznanja o događaju. Nisu naveli što je motiv pokušaja ubojstva, no I.C. se ranijih godina pojavljivao u novinskim crnim kronikama. Povezivalo ga se za zloporabom droge. Tijekom daljnje istrage policija će vjerojatno istražiti i njegov privatni i poslovni život, kako bi utvrdila motiv pokušaj ubojstva. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bucka
bucka
15:33 07.01.2021.

Balkan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije