Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač uhićen

Pucnjava u američkoj srednjoj školi: Jedna osoba ubijena, nekoliko ozlijeđeno

Twitter
13.09.2017.
u 21:29

Novine The Spokesman-Review pišu da je napadač prevezen u pritvor nakon pucnjave u srednjoj školi Freeman u predgrađu Spokanea.

Jedna osoba je ubijena, a nekoliko ih je ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi  blizu grada Spokanea u američkoj saveznoj državi Washington, piše Reuters

Novine The Spokesman-Review pišu da je napadač prevezen u pritvor nakon pucnjave u srednjoj školi Freeman u predgrađu Spokanea.

Pišu da je najmanje jedna osoba ubijena, a više ih je ozlijeđeno u pucnjavi. 

Iz bolnice su potvrdili da su tri ozlijeđene osobe izvan životne opasnosti. 

Komentara 3

DU
Deleted user
22:03 13.09.2017.

ahahahaaa, psihopati se ne smiruju, prije dva dana u texasu se izrokali, 6 mrtvih i to samo u jednoj kuci. a prije 3 dana roknuo majku metkom u potiljak jel mu nije dala da igra igrice na play station.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:41 14.09.2017.

Napadac se zove Caleb Sharpe, pripadnik je demokratski orijentirane "antifa" obitelji, trenutno najagresivnije teroristicke organizacije u USA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije