Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ U BIJEGU
Povratak na članak

Zločin u Đakovu: Ubio socijalnu radnicu, ranio joj kolegu pa pobjegao na biciklu

Muškarac koji je pucao u bijegu je i policija za njim intenzivno traga

Komentari 116

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:51 09.07.2019.

Centri za socijalnu skrb postali su za mnoge obećani "eldorado" ili alternativni način, kako lagodno živjeti na tuđoj (državnoj) grbači.. Primjera za to ima bezbroj, na svakome koraku, gdje god se okreneš.. Dok jedna obitelj mukotrpno živi od poljoprivrede, njihovv prvi susjed potrudio se riješiti većine svojeg poljop. posjeda, i on sada svaki mjesec redovito prima socijalnu pomoć i uživa sva prava na osnovu toga. A o "nacionalnoj manjini" nema potrebe trošiti ni riječi, oni su doktorirali na tu temu.

VL
LI
liliZG
13:51 09.07.2019.

al su nam bar kriminalci ekološki osviješteni, eto jučer razbojnik krenuo bježati biciklom a kao što vidimo i ovaj ubojica danas isto...

VL
SA
sargu123
13:17 09.07.2019.

Manjinac?

VL
HA
HanibalAntePortas
14:16 09.07.2019.

Žao mi je svake osobe koja izgubi život, tako i u ovom slučaju. Ali zbog opčenitog rasula u CZS kao i u društvu, pojedinci se osjete satjerani u ugao bez izlaza i frustrirani do bola a onda potraže na tajj način svoju zadovoljštinu. Čudi me da nije i više toga s obzirom na nivo frustracije naroda i ne funkcioniranja službi ili ti organa

VL
PR
protin
13:36 09.07.2019.

Osjetljiva manjinska skupina?

VL
PH
Petarstijena-HR
13:44 09.07.2019.

Sve će se ovo lijepo vratiti djeci sudaca i političara.......

VL
MI
Miki123
14:17 09.07.2019.

Drugi mediji izvještavaju da je riječ o psihijatrijskom bolesniku, puštenog s liječenja, oduzeta mu radna sposobnost, a da je pokojna radnica upozoravala na problem ali džaba... Strašno... Kako može netko naoružan ući u CZS? Imaju li portira, zaštitara?

VL
GA
gabriela63
13:47 09.07.2019.

To se zove zapuštena država.

VL
DU
Deleted user
14:17 09.07.2019.

Treba uvesti reda. Ministrica treba dati odgovor u kojim uvjetima rade socijalni radnici. Treba odgovoriti kako je moguće da netko uđe u prostorije i ubije socijalnu radnicu. Gdje su mjere zaštite za te ljude koji često rade sa problematičnim i asocijalnim osobnostima. Dok se budu tražili odgovori moraju padati i glave odgovornih jer ovo je strašno. U modernoj i demokratskoj Hrvatskoj nitko nema pravo uzeti nečiji život. Iskrena sućut obitelji i pokoj vječni neka joj podari dragi Bog.

VL
MP
mpetro35
15:43 09.07.2019.

zapanjujuće je licemjerje medija a i komentatora po forumima.... sad se kao svi brinu za socijalne raadnike koji su preopterećeni i ugroženi , a kad je je idiot bacao djecu sa balkona u zadru, onda su bili hrpa parazita ii uhljeba . novinare još mogu razumijeti , oni rade za novac i nemaju skrupla niti morala , ali to kako se obični građani pretvaraju u hijene koje se goste na tuđoj nesreći ...

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
13:33 09.07.2019.

Nažalost stvari kao ovo, budu se povečavale, i povečavaju se... crne kronike pune.. s jedne strane uhljebi koji ili ne rade svoj posao ili se nepotrebno bahate, mnogo puta kako ti se sviđa stranka se postavljaju, ako nema koristi... s druge građani koji su sve isfrustriraniji kako uhljebima tako državom... policija koja ne radi svoj posao, ne izlazi na pozive upomoć ako nije bilo elemenata nasilja, na bave se s 99% problema građana, tužite ih kažu, peru ruke, ali vrh MUPa je strašno ponosan na broj kazni koje ispušu za brzine na autoputu, presretači i kamere, a pojma nemaju o svom poslu, preventivi i sl. , krivosuđe za koje trošiti vrijeme nema smisla, koliko para toliko ne samo muzike, nego muzika po izboru, pa možeš birati da te osolobde s razlogom ugledna obitelj, sinopka, i sl... kao građanin pravdu u svoje ruke, jer je nećeš vidjeti... Uhljebistan je slučajna država, iz koje se bježi... standard pada, život kao cijena je sve niži... ima psihopata među nama, i tu se vračamo na početak, uhljebi iz MUPa i Krivosuđa, jer za koji sat budemo čitali o dobro poznatoj osobi državnim institucijama... kao i uvijek... od šofera koji su divljali, vozili pod utjecajem druga, alkohola ili lijekova, pa nakon tog platitli kazne i dali im kamione od 10 t bez da trepnu, a za vozačku, što s tim... do ovakvih naoružanih ali ništa poduzeto...

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
15:18 09.07.2019.

Ne ulazeći u konkretan slučaj ali ponekad kada čovjek vidi s kojim ne znanjem, ne razumijevanjem , nezainteresiranošću pojedine odgovorne osobe donose odluke o ljudskim sudbinama onda me ne čudi kada oštećeni ovako reagiraju.

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
16:30 09.07.2019.

Mislim da svi trebaju raditi u miru i lijevi i desni i gornji i donji. Mediji moraju prolongirati Bozje, odnosno ljubav, zajedništvo i cilj

VL
RE
rennes
14:39 09.07.2019.

Kako je moguće da radnici u Centrima sa soc. rad nemaju odgovarajuću razinu zaštite, a rade s izrazito problematičnim ljudima!? Kako i zašto je moguće da na ulazu u zgrade centara nemaju detektori metala i ozbiljna zaštitarska služba! Sramotno jee da psihopati mogu slobodno ušetati u bilo koju instituciju s pištoljem i ubiti ljude samo zato što rade svoj posao! Gospodo političari, imate krv na dvojim rukama! Zbog vašeg ignoriranja problema, neznanja, nerada i bahatosti ugašena su još dva mlada zivota! I nikakvi paradni posjeti ministrice post festum neće ništa riješiti, osobito ako se iza ništa ne makne u pitanju zaštite ljudi koji rade ovaj osjetljivi i visoko rizični posao!!! Al neka ministrica izmislja linije za prijave građana!!! To će sve magično riješiti u ovom stravično zapuštenom sustavu! Gadite mi se!

VL
PH
Petarstijena-HR
16:12 09.07.2019.

Na Siciliji su obično mete političari, suci, njihovi supružnici i djeca, a Hrvatska je u mnogo čemu slična Siciliji, jer je cijeli državni sustav prožet kriminalom i mafija ima svoje prste, e pa nemojte se čuditi svemu onome što se događalo na Siciliji, u Palermu , Kataniji i drugim gradovima, to je logičan slijed događaja....To je sociologija kriminalnog društva i države....

VL
AM
Axis Mundi
14:39 09.07.2019.

Previše zabrinjavajućih događaja, ali ne treba zaboraviti da je i ovakvo promjenjivo i nestabilno vrijeme, puno "pozitivnih iona" mogući okidač kod labilnijih osoba (i još u tjednu "punjenja Mjeseca")

VL
ON
ON
15:47 09.07.2019.

Ubistvo socijalne radnice,otac bacio djecu kroz prozor,Tolušič ima 160 metara kvadratnih koje mu služe za roštilj,Kuščević,min.Marić,mini.Žalac Vidošević nikako da dođe na red pred sud pravde..Afere i problemi kao na traci.O prošlosti koliko smo imali kriminala, jada,siromaštva,podzemlja,koliko su naši političari našaa akademska zajednica,naša crkva na kraju i mi svi činili da tražimo uzroke tih problema?Jako malo.To su pitanja svih pitanja.Kod nas se do sada jako malo učinilo da se traže uzroci i da nam se isti problemi neponavljaju.Oni koji bimogli na tome puno napraviti,nemaju sluha,nezanima ih ,na kraju njima ide dobro,njima su najbitniji glasovi koje dobivaju svake četiri godine.To su naši političari.Ostali čimbenici drže se po strani. Mi obični smrtnici držimo se one stare iz naše bliske prošlosti:"snađi se druže"

VL
MI
mirokrcmar
16:17 09.07.2019.

centri za socijalnu skrb su leglo zla. nista ne rade, bahati,nestrucni...nije nikakvo cudo sto se ovo dogadja

VL
DU
Deleted user
15:09 09.07.2019.

sta je sa tim valom krim-biciklista

VL
Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
16:23 09.07.2019.

Još je u bijegu?'I onaj od jučer s Črnomerca?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.