Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ U BIJEGU

Zločin u Đakovu: Ubio socijalnu radnicu, ranio joj kolegu pa pobjegao na biciklu

Pucnjava u Đakovu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/24
Autori: Hina, Suzana Lepan Štefančić, Romana Kovačević
09.07.2019.
u 14:49

Muškarac koji je pucao u bijegu je i policija za njim intenzivno traga

Jedna je osoba ubijena, a druga teško ranjena u pucnjavi koja se dogodila u Đakovu, potvrđeno nam je iz policije.

Muškarac koji je pucao u bijegu je i policija za njim intenzivno traga.

Do pucnjave je došlo u Centru za socijalnu skrb u Đakovu. Ministrica Nada Murganić hitno se uputila u Đakovo. U đakovačkom Centru za socijalnu skrb, prema neslužbenim informacijama Hine, ubijena je dugogodišnja socijalna radnica, 50-godišnja B. P., a pravnik te ustanove 35-godišnji I. P. ranjen je i liječnici se bore za njegov život.

Korisnica doma umirovljenika kazala je kako nije čula pucnjavu te da je vidjela kada su došli naoružani policajci.

– Ja sam samo gledala s balkona kada je došla policija. Jedan je bio spreman s pancirkom – rekla je korisnica i kazala kako su nakon toga počeli dolaziti novinari.

Foto: Ilustracija/Davor Javorovic/PIXSELL

Oglasila se i policija

– Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je oko 12.10 sati dojavu da je u Centru za socijalnu skrb Đakovo došlo do pucnjave te da se jedan muškarac biciklom udaljio s mjesta događaja.

 

Prema do sada dostupnim informacijama, jedna djelatnica Centra smrtno je stradala, dok je jedan djelatnik Centra ozlijeđen te je prevezen u Klinički bolnički centar u Osijek, gdje mu se pruža pomoć.

Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom čiji je identitet poznat – priopćili su iz policije.

Komentara 116

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:51 09.07.2019.

Centri za socijalnu skrb postali su za mnoge obećani "eldorado" ili alternativni način, kako lagodno živjeti na tuđoj (državnoj) grbači.. Primjera za to ima bezbroj, na svakome koraku, gdje god se okreneš.. Dok jedna obitelj mukotrpno živi od poljoprivrede, njihovv prvi susjed potrudio se riješiti većine svojeg poljop. posjeda, i on sada svaki mjesec redovito prima socijalnu pomoć i uživa sva prava na osnovu toga. A o "nacionalnoj manjini" nema potrebe trošiti ni riječi, oni su doktorirali na tu temu.

LI
liliZG
13:51 09.07.2019.

al su nam bar kriminalci ekološki osviješteni, eto jučer razbojnik krenuo bježati biciklom a kao što vidimo i ovaj ubojica danas isto...

SA
sargu123
13:17 09.07.2019.

Manjinac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije