Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bile slučajna meta napadača

Pucnjava na Times Squareu usred bijela dana: Ranjene tri osobe, među kojima i dijete

New York City police officers stand guard after a shooting incident in Times Square, New York
Foto: JEENAH MOON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
09.05.2021.
u 08:09

Iz policije su rekli da su tri žrtve bile slučajna meta napadača te da nisu međusobno povezane

Malo dijete i još dvije osobe upucane su usred bijela dana na njujorškom Times Squareu. Četverogodišnjakinja te dvije osobe stare 23 i  43 godine, pogođene su kada je jedan muškarac počeo pucati oko 5 sati poslijepodne u subotu. 

Svi su prevezeni obližnju bolnicu Bellevue. Dermot Shea iz njujorške policije rekao je navečer na konferenciji za medije da su tri žrtve bile slučajna meta napadača te da nisu međusobno povezane, piše NBC4 New York

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:02 09.05.2021.

Ništa novo.....

VI
VisAVis2
08:30 09.05.2021.

Eto Trumpa nema, pucnjava stala nije, crnci svejedno ginu, stanje redovno ... samo što se pod Demokratima, nasilje proširilo i na “centar centra” Nevijorka i usa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije