Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije pucnjave u jednom danu

Pucnjava na obiteljskom okupljanju - 5 ranjenih, uključujući 8-godišnje dijete

Screenshot
21.09.2018.
u 10:55

Žrtve su prevezene u bolnicu, a za počiniteljem se traga

U Americi su se jučer, 20. rujna, dogodile dvije pucnjave.

Jedna se dogodila u Marylandu kada je napadačica iz zasad nepoznatih razloga, na poslu s vatrenim oružjem, usmrtila troje svojih kolega te još troje ranila.

Druga se dogodila u Syracuseu u New Yorku, tijekom obiteljskog okupljanja na kojem se okupljala nakon nedavne smrti njihovog člana obitelji, a čak petero ljudi je ranjeno, uključujući i 8-godišnje dijete.

Žrtve su prevezene u bolnicu, a za počiniteljem se traga, javlja Euronews.

"Ovo je zaista tragičan događaj. Ovo je nešto što se ne događa u našoj zajednici", kaže Frank Fowler, glavni istražitelj te dodaje da su žrtve bile u dobi od 18-35 godina.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
20:08 21.09.2018.

Zaštićena manjina! Jel vam to kaj poznato?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije