Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa u sudnici:

Pucao si na te mladiće! Optuženi: Ja nisam tamo ni bio

'sudnica, sudacki cekic'
''
12.03.2013.
u 19:24

Jedan je ruke položio na tenk, no na drugog je Marko odmah pucao, rekao je svjedok za kojeg Bolić tvrdi da mu se osvećuje

– Dok su bili okrenuti licem u lice, Marko je pucao na te ljude – rekao je Mirko Mačešić na suđenju Marku Boliću za ubojstvo Marijana Jakšića i Darka Tuškana, dvojice hrvatskih vojnika koji su se prije ubojstva predali rezervistima tadašnje JNA.

– Ta dvojica od dvadeset i nešto ili trideset godina, nakon što su naišli na kolonu tenkova, izašli su iz auta. Potom su izvadili neku pušku, čini mi se lovačku ili karabin, te dvije bombe i to predali. Jedan je ruke položio na tenk, no na drugog je Marko odmah pucao – rekao je Stevo Marčinković mašući rukama i gledajući Bolića u oči sa samo pola metra.

– Ma to je glupost, uopće nisam bio tamo. Kako mi to možeš govoriti – odgovorio mu je Bolić tiho opsovavši. Tvrdi da mu se bivši suborci osvećuju iz privatnih razloga. 

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrvoje1932
21:27 12.03.2013.

a mjesto ni glave ni repa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije