Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog navodnog duga

Pucali mu iznad glave, vozili ga u prtljažniku i prijetili mu ubojstvom

Srbija,otmica
Foto: YouTube screesnhot
09.04.2020.
u 10:27

Mladić (22) im je pokušavao objasniti da nema novac kod sebe, ali otmičari su govorili da ih nije briga, neka zove rodbinu ili prijatelje i posudi od njih

Dvojca mladića u dobi od 24 i 20 godina sumnjiče se za otmicu 22-godišnjaka. Kako je priopćila zagrebačka policija, taj se događaj zbio 7. travnja navečer na području Sesveta. Njih su se dvojica našla s 22-godišnjakom, s kojim su se prvo posvađali. Svađa je uskoro prerasla u fizički obračun jer su osumnjičenici napali 22-godišnjaka.

– Ubit ću te! – vikao je jedan od osumnjičenika 22-godišnjaku. Pritom je mahao pištoljem iz kojeg je i zapucao prema njemu, ali ga srećom nije pogodio jer mu je hitac prozujao iznad glave. Dok se on još nije ni snašao, jedan od osumnjičenika otvorio je prtljažnik Audija karlovačkih oznaka.

– Ulazi unutra! – zapovjedili su 22-godišnjaku, koji ih je poslušao, bojeći se da ća ga ubiti. Osumnjičenici su potom zatvorili prtljažnik, te su ga vozili okolo tražeći da im vrati novac, koji im navodno duguje. On im je pokušavao objasniti da nema novac kod sebe.
Briga nas. Zovi rodbinu, prijatelje. Zovi koga hoćeš. Posudi od njih tih nekoliko desetaka tisuća kuna i daj ih nama. Ako to ne učiniš, ubit ćemo te! – još su jednom osumnjičenici zaprijetili 22-godišnjaku.

On im je obećao da će napraviti to što traže, nakon čega su ga pustili. No nije dugo trebalo da ih policija nađe i uhiti, a slijedi im i dovođenje pred suca istrage radi određivanja istražnog zatvora. Napadnuti mladić lakše je ozlijeđen.

Komentara 13

CR
crohumans
13:00 09.04.2020.

Koliko netko malouman mora biti da posuđuje novac od kamatarsko klošarskog krimosa ?!?!?!?!?!?!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
11:04 09.04.2020.

Mladež HDZ - a.

DU
Deleted user
12:32 09.04.2020.

Hm...Sesvete...bosančad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije