Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVENTIVA NA PRVOM MJESTU
Povratak na članak

Ptičja gripa u Hrvatskoj: Održana prva sjednica Nacionalnog kriznog stožera

Sukladno Naredbi, između ostalog, na području Republike Hrvatske obavezno je držanje peradi i pernate divljači u uzgoju u ograđenim prostorima na način da je onemogućen svaki kontakt s divljim pticama.

Komentari 3

Avatar JPlesi
JPlesi
05:25 21.11.2020.

Manipulacija ljudima preko straha i preko hrane i strašenjem je uvijek donosila rezultate.. tako z sve ovo danas još udar na hanu i ono što ljudi najviše koriste je čisti pogodak kako bi se ljude pridobilo i bacilo na koljena...promislimo malo bolje što se radi...

VL
NE
Nepokolebljiv
03:17 21.11.2020.

Nema gradanstvo poslusne dzamahirije pojma kako su sretni! Krizni stozer za koronu se jos nije dosjetio primjeniti najuspjesnije zastitne mjere iz iskustva s pticjom i svinjskom gripom: potamaniti populacije jer to sigurno zaustavlja daljnje siren je bolestine!

VL
DH
dalibor.hren
02:28 21.11.2020.

Kukuriku gripa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.