Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
monstrum!

Psu kamenom razbio lubanju i ostavio ga da ugine u šumi

Facebook/Udruga Spas
06.01.2019.
u 13:24

Ozlijeđenog psa pronašao je mještanin Seketina koji je vidio i muškarca koji je sjeo u automobil i odvezao se iz šume.

Policija je na tragu počinitelju zvjerskog iživljavanja nad psom u šumi kod Segetina u Varaždinskoj županiji. U varaždinskoj udruzi Spas kažu da se kujica koju su nazvali Stela bori za život nakon što ju je u subotu netko izudarao kamenom po glavi.

- Zahvaljujemo čovjeku koji je nazvao policiju i time možda spasio život jadne životinje jer joj je u kratkom vremenu pružena veterinarska pomoć. Zahvaljujemo i Policijskoj postaji Varaždin što je odmah reagirala i Veterinarskoj stanici na brzoj intervenciji. Imamo informaciju i postoji osnovana sumnja tko je počinitelj, istraga je u tijeku, pa ne možemo iznositi daljnje informacije - kažu u udruzi.

Ozlijeđenog psa pronašao je mještanin Seketina koji je vidio i muškarca koji je sjeo u automobil i odvezao se iz šume. Je li upravo on počinitelj koji je psu razbio lubanju i ostavio ga da ugine u mukama, pokazat će policijska istraga. 

Komentara 13

AL
altruist
13:40 06.01.2019.

Ovakve ljude bi trebalo na dozivotni zatvor. Bez sudjenja.

NA
narcis660
15:13 06.01.2019.

To nije čovijek to je zvjer.Monstrumu uzvratiti istom.mjerom..Nemoraš voljeti ali neubijaj na takav svirep način... Zvjerstvo i sramota.Nisi zaslužip zvat se "čovijekom"😢😭

DA
Darko22
15:45 06.01.2019.

Vjerujem da bi bilo sasvim u redu, da se tu primjeni ona "oko za oko, zub za zub" ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije