Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aj cha festival

Psihomodo Pop oduševili publiku u Splitu

Foto: Aj Cha festival
1/17
18.08.2018.
u 11:22

Tijekom svirke Gobac se prisjetio svog velikog prijatelja Dina Dvornika te se našalio kako sigurno i on gleda koncert te se svemu smije

„Frida“, „Ja volim samo sebe“, „Kad sam imao 16“ i „Donna“ samo su neki od hitova Psihomodo Popa koji su se orili u petak navečer na drugoj večeri Aj Cha festivala na Bedemu Cornaro. Sjajno raspoloženi Davor Gobac i ekipa oduševili su rasplesanu splitsku publiku dvosatnim koncertom.

Tijekom svirke Gobac se prisjetio svog velikog prijatelja Dina Dvornika te se našalio kako sigurno i on gleda koncert te se svemu smije. Gobca i Dvornika veže veliko prijateljstvo, a nastup Psihomodo Popa na festivalu koji se održava upravo Dinu Dvorniku u čast bio je zaista odličan odabir. 

Aj Cha festival započeo je u četvrtak navečer velikim tulumom na Splitskoj Rivi koncertom benda Noa & Funkblasters, nakon kojih je sjajnu atmosferu održao DJ Tabu – keeper of the groove. Nakon tuluma organiziran je i Aj Cha party boat, a festival završava danas, 18. kolovoza, velikim koncertom Dubioze Kolektiv na Starom Hajdukovom igralištu.

Prije njih publiku će zabavljati odličan mladi bend Rezerve, a ulaznice možete nabaviti putem sustava Eventim hr., Ticketshop.hr, Croatia-tickets.com i na njihovim službenim prodajnim mjestima, kao i na samom ulazu na koncert.

>> Pogledajte video - Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

Ključne riječi

Komentara 5

CR
crogirl555
15:04 18.08.2018.

trebali su pitati Bujanca smiju li uopce nastupiti.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:12 18.08.2018.

Gobac je kralj

GV
golub Vaso
13:09 18.08.2018.

infantilni band

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije