Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTO U BUSU

Psihijatrijski vještak: Ubojica sa skakavcem smanjeno ubrojiv

Suđenje Džemalu Palošu
Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
1/6
16.11.2018.
u 22:23

Džemal Paloš poručio je da će "nositi odijelo kako god da je ono skrojeno za njega"

Ostajem kod svojih riječi koje sam rekao i prije mjesec dana jer je odijelo već skrojeno kako je skrojeno i ja ću ga takvog nositi kakvo god ono bilo – riječi su kojima se Džemal Paloš (62) zvani Kobra u petak obratio sutkinji Županijskog suda u Velikoj Gorici. 

Tamo se protiv njega vodi postupak zbog sumnje da je lani na Uskrs nožem “skakavcem” na autobusnoj stanici na zagrebačkoj Sloboštini zbog svađe oko karte ubo Antu Škembera (29) i tako mu prerezao aortu zbog čega je Škember iskrvario i preminuo.

Suđenje Džemalu Palošu
1/6

Sutkinja Nataša Brleković odlučila je preotvoriti raspravu kako bi dodatno razjasnila u kojem je stupnju “jake afektivne tenzije” Paloš bio u vrijeme ubojstva te kako bi saslušala vozača autobusa koji je najbolje mogao čuti dijalog između Paloša i Škembera.

Psihijatrijski vještak objasnio je kako ostaje pri mišljenju da je Paloš u trenutku počinjenja djela bio u znatnoj mjeri smanjeno ubrojiv, ali ne i “bitno smanjeno ubrojiv”. Presuda Džemalu Palošu bit će izrečena u utorak 20. studenog u 14 sati. 

 

Komentara 6

BO
BozeSacuvaj
05:57 17.11.2018.

To je sigurno neki izbjeglica rodom iz arapskih zemalja,,sa nožem rješavati svađu,,ma smrad ..maksimalna kazna

DU
Deleted user
23:34 16.11.2018.

Barem 40 godina bi trebao dobit. I neka ode nazad u bosnu otkud je, šta on uopće radi u Hrvatskoj ? Kolje po cesti?

BO
BozeSacuvaj
06:01 17.11.2018.

Ajde banzo i ostala bagra iz arapskog svijeta -gubite se u svoje mudehedinske zajednice,,sa nožem po gradu ići,,bolesnici,,eto šta su nam donijele otvorene granice i gostoprimstvo i to još prije 27 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije