Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor u Splitu

Psi ubili i pojeli mačku: 'Pamtit ću ovaj prizor doživotno'

pas
Getty Images
04.11.2019.
u 13:21

"Treba li se dogoditi veće zlo, da izgrizu čovjeka i da se institucije pokrenu?" pita se jedna Splićanka koja je upozorila na pse koji teroriziraju kvart

"Noć horora", naslov je teksta u kojem jedna Splićanka upozorava javnost na događaj koji se zbio u noći sa subote na nedjelju na Pazdigradu. Dalmatinski portal tekst Splićanke prenio je u cijelosti.

"Tri psa teroriziraju Pazdigrad noću između 2 i 4 sata, mjesecima. Stradao je veliki broj manjih životinja do sada. Prijavljivali smo na sve strane i do sada nikakve reakcije nadležnih institucija. Sinoć su dohvatili ničiju macu. Macu koja je sterilizirana, sređena, macu koja ima 13 godina bez ijednog zuba, plahog karaktera. Pamtit ću ovaj prizor doživotno!

Tri psa u čoporu kolju noću sve što se kreće. Sinoć sam izletjela u 2.30 u pidžami i uspjela ih maknuti, tri psa koji razumiju naredbe. Tri psa koji su uhranjeni – jedini zaključak jest da su vlasnički i da ih taj kromanjonac pušta noću. Treba li se dogoditi veće zlo, da izgrizu čovjeka i da se institucije pokrenu? Grade, srami se, jer mi o svom trošku steriliziramo napuštene mačke. O svom trošku zbrinjavamo napuštene životinje i nikog u tom vrtlogu administracije nije briga kad seljačina dovede pse, učini krvoločnima i pušta same. Ljudi iz kvarta već su slali e-mailove, apelirali za pomoć i nikom ništa. Treba li stradati guzonjin sin da se pokrene išta? Splite i svi zaduženi koji neće da maknu prstom, sramite se! Na ovome neće ostati", napisala je.

 

Ključne riječi

Komentara 31

DU
Deleted user
14:07 04.11.2019.

Sličan slučaj iz Siska. Dolazila dva psa tijekom noći i napadala i ljude i životinje sve dok dva složna susjeda nisu napravili sačekušku. Malo zemljanih poslova i to je to. Mir i tišina. Kad neće država reda napraviti onda moramoo sami. Možda to izgleda nasilno i odbojno ali je jedino primjenjivo i učinkovito.

MI
mika2
13:45 04.11.2019.

Napravite sami reda kad državu boli k...

Avatar OathBringer
OathBringer
13:30 04.11.2019.

U ovom gradu ne moš maknut od psećih govana, a to sigurno nije od ova 3 psa. Pa se pitam čiji seru? Jel i od onih koji "nisu s brda sišli" ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije