Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA optužnicA

Psa bacio u 12 metara dubok bunar, spasili ga vatrogasci

Ilustracija
Foto: Getty Images
16.12.2019.
u 17:02

Terete ga da je 24. studenoga ove godine u dvorištu obiteljske kuće u okolici Koprivnice uzeo u ruke svog psa mješanca i bacio ga u bunar. Pas je preživio, ali je zadobio ozljede.

Zbog kaznenog djela ubijanja i mučenja životinja Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je pred Općinskim sudom optužnicu protiv 47-godišnjaka

Terete ga da je 24. studenoga ove godine u dvorištu obiteljske kuće u okolici Koprivnice uzeo u ruke svog psa mješanca i bacio ga u bunar dubok dvanaest metara. Pas je preživio, zadobio je ozljede, a iz bunara je izvučen intervencijom vatrogasaca.

Komentara 3

BO
Bojnik
18:17 16.12.2019.

Pa dajte ime i prezime.....mozda i njega netko ubaci....

SI
simonske
18:12 16.12.2019.

Kako može

MA
malaval
04:30 17.12.2019.

UZAS!Treba njega baciti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije