Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZROK SMRTI NEPOZNAT

Prvookrivljeni u akciji Batana preminuo u pulskoj bolnici

grad Pula
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/7
10.10.2019.
u 07:40

U akciji Batana zaplijenjeno je 20 pištolja, 5.189 tableta Ecstasyja, 40 grama kokaina 3 grama amfetamina, a prikrivenom istražitelju neki od okrivljenika su prodali gotovo tri kilograma marihuane.

Istražni zatvorenik, odnosno, prvookrivljeni J.K. (47) u akciji Batana preminuo je u pulskoj bolnici. Uzrok smrti nije još poznat. 

Kako piše Glas Istre,  47-godišnji J. K. koji je bio u istražnom zatvoru u Puli od uhićenja 23. svibnja ove godine, od početka srpnja do početka kolovoza bio je hospitaliziran u Zatvorskoj bolnici u Zagrebu. Njega su, s više teških dijagnoza među kojima i ona da boluje od hepatitisa C te da je ovisan o alkoholu i opijatima, vratili u pulski zatvor. J.K. su dovezli u bolnicu 7. listopada zbog opće slabosti, no preminuo je unatoč naporima liječnika. 

U akciji Batana zaplijenjeno je 20 pištolja, 5.189 tableta Ecstasyja, 40 grama kokaina 3 grama amfetamina, a prikrivenom istražitelju neki od okrivljenika su prodali gotovo tri kilograma marihuane. Na Općinskom sudu u Puli nedavno je potvrđena optužnica u kojoj državno odvjetništvo tereti J.K. i petoricu drugih Puljana uhićenih ovog proljeća za preprodaju oružja i druge. 

grad Pula
1/6

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:03 10.10.2019.

Pošteno da diler rikne od robe koju dila, ne? Puno bolje od onih koji to ne.koriste, ali ubijaju druge i debelo zarađuju...

Avatar crazy_bat
crazy_bat
08:55 10.10.2019.

A nema fotke s prve pričesti?

HR
hrkljusic
12:03 10.10.2019.

Nije on rikno od droge nego zbog droge. Kad te uguraju u industrisku ves masinu, pa jos ukljuce centrifugu, probaj ti da prezivis. A najgore je ono , kad te vrti lijevo pa desno. Taman se priviknes na jednu stranu, a ono obrne smjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije