Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gornja Pušča

Prvo se posvađali, zatim ga izudarao pa pokušao i pregaziti

Dom zdravlja u Labinu
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
12.05.2020.
u 11:27

Po ozlijeđenog muškarca (64) došla je hitna pomoć i prevezla ga u Dom zdravlja u Zaprešiću

U incidentu koji je zagrebačka policija okvalificirala kao općeopasnu radnju lakše je ozlijeđen 64-godišnjak. Kako je priopćila policija, sumnja se da se 11. svibnja u 19.20 na Kumrovečkoj cesti u Gornjoj Pušći posvađao s 46-godišnjakom.

Njih su se dvojica posvađala u dvorištu obiteljske kuće, a u jednom trenutku mlađi je muškarac i fizički napao starijeg. Nakon toga je sjeo u svoje vozilo i prednjim dijelom naletio na 64-godišnjaka pri čemu ga je lakše ozlijedio.

Sve mu to nije bio dosta, pa mu je još i zaprijetio prije nego je pobjegao. No kratko nakon toga je nađen i uhićen, dok je 64-godišnjak prevezen u Dom zdravlja u Zaprešiću gdje je ustanovljeno da je lakše ozlijeđen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije