Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužnica protiv Baranjca

Bivšu partnericu namamio u auto, a onda je brutalno silovao

silovanje
Foto: Davor Javorović/Pixsell
29.01.2018.
u 16:13

Muškarac (52) je 25. listopada prošle godine u baranjskom mjestu Bilju nožem pokušao usmrtiti svoju 43-godišnju izvanbračnu partnericu koja je napustila dugogodišnju zajednicu

Zbog pokušaja teškog ubojstva i silovanja izvanbračne partnerice osječko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) podiglo je optužnicu protiv 52-godišnjaka za kojega traže i produljenje pritvora zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ponoviti nedjelo.

Okrivljenika terete da je 25. listopada prošle godine u baranjskom mjestu Bilju nožem pokušao usmrtiti svoju 43-godišnju izvanbračnu partnericu koja je napustila dugogodišnju zajednicu, zbog njegovih učestalih prijetnji i uvreda u alkoholiziranom stanju te odbila nastaviti zajednički život.

Tužiteljstvo tvrdi da je osumnjičenik došao do ugostiteljskog objekta gdje je 43-godišnjakinja zaposlena te ju slagao da će je automobilom, na kojemu je prethodno na suvozačevim vratima onesposobio bravicu za otvaranje, prevesti u Osijek.

Nakon što je oštećenica ušla u vozilo okrivljenik je automobil zaustavio na poljskom putu i nožem zamahnuo prema njenom trbuhu, a pri pokušaju zaustavljanja napada, pri čemu ga je držala za ruku i odgurivala nogama, zadobila je reznu ranu u predjelu mišića desne vanjske potkoljenice.

U dovršenju djela 52-godišnjak nije uspio jer je žrtva obećala da će mu se vratiti ako ih odveze kući, što je osumnjičeni i učinio, objavilo je tužiteljstvo na svojoj internetskoj stranici. Dodaju da je neposredno nakon dolaska u kuću optuženi s nožem ušao u spavaću sobu i silovao 43-godišnjakinju, "iskoristivši njen strah i bol od ozljede, koju je prethodno zadobila, unatoč njenim molbama da ju ostavi na miru".

Komentara 5

BL
bluesbob
20:02 29.01.2018.

A koj quratz mu je išla u auto??

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
17:32 29.01.2018.

Postoji li i nježno ili obazrivo silovanje?

Avatar babas
babas
21:44 29.01.2018.

Puno žena mašta o silovanju. Možda se ulaskom u auto bivšega nadala nečem sličnom,ali ga je potcijenila,nije znala da nosi nožinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije