Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL CONGRESS

Prvi put u Kongresu jedan bivši natjecatelj reality showa

Sean Duffy
Duffy for Congress
03.11.2010.
u 22:21

Sean Duffy, republikanac koji je 1997. bio jedan od natjecatelja u šestoj sezoni MTV real Worlda, izabran je u Kongres u Wisconsinu

Naše čitatelje starije od 30 godina podsjećamo, a mlađe podučavamo, da je MTV prvih 13 godina svog postojanja bio zbilja "Music Television" i 24 sata na dan vrtio isključivo glazbene spotove. To je okončano i televizijski programi su otišli kvragu kad se 1993. počeo emitirati prvi reality show u povijesti, "MTV Real World". nazovite nas konzervativnima i u neskladu s vremenom, ali mi smatramo da je onda i MTV i televizija uopće bio bolji nego danas.

Ali da pravljenje budalaština pred neskrivenim kamerama ne mora biti prepreka kasnijoj političkoj karijeri, dokazao je danas 39-godišnji Sean Duffy, natjecatelj iz šeste sezone "Real Worlda" snimane 1997. u Bostonu. (Njegova supruga Rachel Campos nastupila je u "Real World: San Francisco".) Bivši javni tužilac Duffy izabran je u američki parlament u sedmoj izbornoj oblasti u Wisconsinu.

Biste li na izbornoj listi glasali za nekog od natjecatelja u domaćim reality showovima? Znamo, znamo, ni za ove naše političare ne biste glasali kao ni za njih, ali to ni vas ni nas nitko ne pita. Stranke nam ih uredno podastru, krijući kao zmija noge koju bi izbornu oblast i koga oni ustvari trebali predstavljati osim samih sebe, i budno paze da nitko drugi ne ponudi nekog tko bi umjesto "strankokracije" i odavno uspostavljenih "ja tebi ti meni" i "vrana vrani oči ne vadi" odnosa zbilja poduzeo nešto od neophodnih koraka za oporavak naše napaćene države.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije