Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA U ZAGREBU
Povratak na članak

Prvi korak prema osnivanju Obavještajnog koledža Europe

Sudjelovanje u inicijativi ponuđeno je za 30 država, uključujući 27 članica EU-a te Ujedinjeno Kraljevstvo, Norvešku i Švicarsku.

Komentari 6

Avatar Dipsy
Dipsy
15:27 26.02.2020.

Svaka inicijativa usmjerena ka napretku zaslužuje pohvalu!

VL
DD
duda.dudica
15:29 26.02.2020.

Plenković je zbilja odličan u multitaskanju - s jedne strane uspijeva uravnotežiti situaciju na unutarnjem planu, dok se s druge strane još stiže uspješno baviti i vanjskom politikom.

VL
Avatar MateTaraba
MateTaraba
15:32 26.02.2020.

Lijepo je vidjeti kako se i Ostojić složio. Kada je nešto kvalitetno, nema mjesta ideološkim prepirkama.

VL
DU
Deleted user
16:12 26.02.2020.

lijepo je kad Ostojić veli da onaj koji vlada informacijom, vlada i situacijom. Time jasno daje do znanja da on nikada nije vladao situacijom jer još čekamo informaciju tko je nacrtao svastiku na Poljudu,takoreć njemu pod prozorom i osramotio nass na najjače. I tko je ubio usred bijela dana u ZG Vinka Žuljevića Klicu od kojeg je Ostoja btw. tražio policijsku zaštitu. Toliko o njegovom mandatu, informacijama i dezinformacijama te sigurnosti u RH

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
19:03 26.02.2020.

Obavještajni koledž, nešto slično kao ono Krstičevo Juesworkoliđ, uglavnom nešto što će se koristiti za ratovanje protiv vlastitih građana.

VL
IV
ivicin
15:14 26.02.2020.

kulu od pijeska zvanu utopiju eu i lagani povjetarac je u stanju rasprsiti....i sl

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.