Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Prvi dan u Remetincu: Dolački sam u ćeliji, sam i u šetnji dvorištem

09.02.2019.
u 00:00

Dolački se dva dana skrivao od svojih kolega. U četvrtak navečer sam je ušao u Remetinec i živi po novim pravilima

Izišao je iz crnog taksija, uzeo dvije vrećice i najprije, djelujući na trenutak pomalo dezorijentirano, krenuo prema novinarskim ekipama koje su satima strpljivo čekale njegov dolazak. Nakon nekoliko metara zastao je i, kao da se odjednom predomislio, okrenuo za 180 stupnjeva te pošao prema glavnom ulazu remetinečkog zatvora i tridesetak sekundi kasnije nestao iza ulaznih vrata.

Tri zatvorske šetnice

Gdje je Željko Dolački, bivši šef Službe organiziranog kriminaliteta PU zagrebačke proveo proteklih nekoliko dana, kod koga se skrivao dok je za njim bila raspisana tjeralica i zbog čega je uopće odlučio “ispariti” poput duha nakon što je u utorak nepravomoćno osuđen na šest godina zatvora zbog krađe u središtu zagrebačke krim-policije pa zatim dva dana kasnije sam dobrovoljno ući u remetinečki zatvor, zasad zna samo on.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Debeljak: Posla će biti i za Uljanik i za 3. maj, trebamo još radnika

- Kujundžić: Svi koji završe medicinu odmah će dobiti posao

- Pelješki svjetski hit: O mostu i Kinezima pišu NYT, FT, BBC...

- Vesna Alaburić: Predsjednica nije trebala obećati pomilovanje Huanitu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Niškorist
Niškorist
07:55 09.02.2019.

Svi smo pred zakonom isti ?

AV
avim
08:56 09.02.2019.

Milicajac,policajac,terenski agent,načelnik ,lopov i provalnik,ali vrlo bogat nekretninama ,,od svoje plaće,,bjegunac,zatvorenik.Po izvješćima novina i TV skoro heroj jer se predao i došao u zatvor.Tamo njegovi mu daju sam u ćeliji,ženski dio i garantiraju punu sigurnost.Tko je garantirao i malu sigurnost silovanjima,prebijanima i ubijenim u zatvoru.Kada su generali ,Sanader i ostali u pitanju njima je bolje u zatvoru nego kod kuće i traže ljudska prava!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije