Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podlegla ozljedama

Prva žrtva poplava: Preminula žena na koju je palo brdo

odron
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/7
03.06.2010.
u 15:54

U utorak je dva sata bila zarobljena pod zemljom nakon što se zbog obilnih oborina na njezinu kuću u baranjskoj Batini srušilo brdo.

Marija Labrović (70) izgubila je bitku sa životom sinoć oko 22 sata u KBC Osijek gdje je smještena nakon što je dva sata bila zatočena pod zemljom kada se na njezinu kuću u Batini u utorak srušilo brdo.

Starica je u nesreći zadobila ozljede po cijelom tijelu, a došlo je do zatajenja bubrega.

Nekoliko sati prije smrti liječnici su obitelj obavijestili da mogu biti spremni na sve.

- U kritičnom je stanju, aparati dišu za nju. Ozljede su očito prevelike, liječnici su nam rekli da budemo spremni na sve - rekao nam je jučer Marijin sin Franjo Labrović.

Sloj zemlje i kamena, debeo možda jedan i širok 20-ak metara, samo je skliznuo u utorak oko 10 sati na kuću u Ulici sv. Ivana Nepomuka u kojoj M. Labrović živi sama. Kuća je doslovce nestala u trenu! U pomoć su priskočili susjedi i obitelj, počeli su rukama kopati, no Mariju su uspjeli izvući tek vatrogasci nakon dva sata lavovske borbe. Zbog opasnost od urušavanja drugih dijelova brda, evakuirano je još pet okolnih kuća.

 

Komentara 1

Avatar puky
puky
12:58 04.06.2010.

... nije baš palo brdo nego se samo mali dio odronio i nesretnicu na \"onaj Svijet \" preselio ... ... eh bar da se sada hoće cijelo to brdo pasti skupa sa onim spomenikom crvenoarmejcima ... ti su pobijedili u u onom ratu a ne opančari zločinca broza ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije