Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novogodišnja noć

Prva riječka beba u 2010. djevojčica Melisa; na Korzu slavilo 7 tisuća ljudi

bajaga rijeka
Danilo Pavletic/PIXSELL
01.01.2010.
u 15:44

Djevojčica Melisa prva je riječka beba rođena u 2010. godini, pola sata iza ponoći. Na Korzu se okupilo oko 7 tisuća građana gdje ih je zabavljao Bajaga sa svojim instruktorima.

Djevojčica Melisa, teška 3.480 grama i dugačka 52 centimetara prva je riječka beba rođena u 2010. godini, pola sata iza ponoći. Do jutra, uz malu Melisu u riječkom su rodilištu rođene još tri bebe - dvije djevojčice i dječak.

Premda je nastup Bajage u novogodišnjoj noći ocijenjen koncertom "visokog rizika", zbog prije održanih prosvjeda riječkih branitelja i nagađanja o mogućim incidentima, slavlje je proteklo mirno, uz tek jedno paljenje bakle, zbog čega je priveden 24-godišnji Riječanin.

Na Korzu se okupilo oko 7 tisuća građana, koje niti jaka kiša nije omela u dobrom raspoloženju i slavlju.

Uz Fužinarce koji Novu godinu dočekuju točno u podne, neobičan doček tradicionalno se održava i u Šilu na otoku Krku. Nova je godina dočekana pod morem, gdje je 17 ronilaca zaronilo do komandnog broda potopljenog na 25 metara dubine i ondje u ponoć nazdravilo 2010. šampanjcem "Valomet" koji sazrijeva pod morem. 

Ključne riječi

Komentara 4

LU
lukas
16:02 01.01.2010.

ko voli nek izvoli ,samo dalje od mene.

Avatar Robinzon
Robinzon
07:41 02.01.2010.

Brat je mio koje vjere bio,glavno da je Srbin.

Avatar dum-spiro-spero
dum-spiro-spero
16:07 01.01.2010.

Draga braco i sestre po vjeri, sretna i blagoslovljena vam bila Nova Godina 2010 Anno Domini Nostri Iesu Christi. Budite u sreci skromni i ponizni u nesreci hrabri, snazni i nepokoreni. Nek vam Bog da zdravlja, srece i mira i neka vam vjera bude utjeha. Ps 1,1 \"Blago covjeku koji ne slijedi savjeta opakih, ne staje na putu grešnickom i ne sjeda u zbor podrugljivaca\" ;) http://tinyurl.com/to-je-moj-kralj-da-li-ga-znate Draga ostala braco i sestre Hrvati, dragi prijatelji drugih religija, nacija, naroda itd. sretna vam bila Nova Godina u novom krugu okretanja nase male kuglice oko sunca ;D Zivjeli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije