Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renomirani gosti

Prva emisija Večernji TV-a BiH: Pogledajte što su rekli Zlatko Dalić, Goran Bogdan, Zoran Tomić...

Foto: Večernji list
1/6
17.02.2021.
u 12:04

Donosimo dijelove intervjua s renomiranim gostima iz raznih područja koji će se u cijelosti moći pogledati na platformi Večernji TV BiH idućih dana

U prvoj emisiji internetske televizije Večernji TV BiH govorili su i renomirani gosti iz područja zdravstva, gospodarstva, politike, crkve, kulture i sporta, među kojima su izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić, zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić, glumac Goran Bogdan, ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske Goran Grlić Radman, direktor Autocesta Federacije BiH Adnan Terzić, ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dr. Ante Kvesić, predsjedatelj Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija i kardinal vrhbosanski mons. Vinko Puljić.

Glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković istaknuo je kako su krizu prouzročenu koronavirusom i izazove koje je ta kriza donijela sa sobom iskoristili kao priliku da naprave nekoliko iskoraka. Pa su tako opremili dva studija i započeli s projektom Večernji TV Bosna i Hercegovina, koji će biti dodatna podrška novinama i portalu. 

– Večernji TV logični je slijed svega onoga što smo radili u 20-ak godina, otkad imamo svoje samostalno izdanje – rekao je.

Što su za Večernji TV BiH kazali Zlatko Dalić, Dragan Čović, Zoran Tomić, Goran Bogdan i drugi, pogledajte u nastavku:

 

Komentara 1

DO
domoslavonac
18:18 17.02.2021.

Goran Bogdan jedini normalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije