Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslala poruku prosvjednicima
Povratak na članak

Prva dama SAD-a održala govor: Trump nije tradicionalan političar, on traži djela i dobiva rezultate

Prva dama održala je govor pred malobrojnim slušateljima u Bijeloj kući, razljutivši odabirom lokacije demokrate koji tvrde da je predsjednička rezidencija neprimjereno mjesto za takve nastupe i da uključuje neprimjereno trošenje javnih resursa

Komentari 14

XA
xaron
16:30 26.08.2020.

@southman... Nije Bidenova, ali jeste Obamina ?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:28 26.08.2020.

Nepokolebljivi ja citam propagandu jeli dvadeset pet god zivio u Europi pet god u Rusiji.Obisa je do japana itd.Mozes sanjat di sam bio i sta nisam radio. Nepravdaj nesto u cemu nema istine.Toje Indijanska zemlja domorodaca koji su dosli prijee petnest tisuca god iz Sibira i tamo se nastanuli..Toliko je zla nad njima napravljeno jao nad majan incin i astecima. In

VL
Avatar southman
southman
09:01 26.08.2020.

Je li Bidenova supruga održala govor ??

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:24 26.08.2020.

Dobroje Melani kad priznas.Jos da pustite Indijance u vlastitoj zemlji iz rezervata bilo bi dobro.Treba objasnit to domacin Amerikancin jer kad im ja pisem kmece i histerija ih hvata. Oni Anere smatraju bozanstvom kao nad ljude sa druge planete.Nije ni cudo kad puno gledaju Holivudske filmove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.