Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanja Musić Milanović

Prva dama primila cjepivo protiv koronavirusa i poručila - 'natrag u normalu'

Sanja Musić Milanović
14.01.2021.
u 21:30

Na Facebook stranici prve dame objavljena je i snimka

Cjepivo protiv koronavirusa primila je danas i Sanja Musić Milanović, profesorica na zagrebačkom Medicinskom fakultetu i voditeljica Službe za promicanje zdravlja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Svjedoči tome i snimka objavljena na Facebook profilu prve dame Hrvatske s porukama "natrag u normalu" i "živjeti zdravo".

- Ako sam ja liječnica i kažem da se želim cijepiti što prije, čim dođem na red, mislim da to može samo dobro donijeti. Ako se ja ne bojim, šaljem poruku - nemojte se ni vi bojati - poručila je nedavno putem medija Sanja Musić Milanović, najavljujući tada cijepljenje čim dođe na red. Prva dama je došla na red danas, a prije točno tjedan dana pred kamerama na Pantovčaku cijepio se i njezin suprug, predsjednik Zoran Milanović.

- Pozivam sve koji žele, ali i one koji ne žele cijepiti se, to nije napravljeno napamet. To je vrlo ozbiljan proces verifikacije, sigurno pomaže i mislim da u jednom trenutku, a mislim da taj trenutak nije daleko, bit će veća ponuda od potražnje, više cjepiva nego onih koji se žele cijepiti. To će biti točka preokreta. Ljudi, cijepite se, to je bolje nego razboljeti se - kazao je tom prilikom Milanović.

 

Komentara 32

DU
Deleted user
21:45 14.01.2021.

Bit će zanimljivo vidjeti kada budu objavljeni podaci iz drugih država, onih koje su provodile stroge mjere protiv epidemije, poput lockdowna, policijskog sata, propusnica, obaveznih maski itd. Švedska nije provodila nijednu od tih mjera pa joj se smrtnost nije promijenila. Ako zemlje koje su provodile sve te represivne mjere ne budu imale znatni manjak smrtnosti, bit će to dokaz da te mjere nemaju nikakav utjecaj na smrtnost stanovništva.

AB
abokatstir
23:11 14.01.2021.

Drugarica je zaboravila da je najbolji lijek tanke šnite crnog kruha i povremena masaža

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
22:42 14.01.2021.

kako ja mogu nepobitno biti siguran da je gđa Milanović primila cjepivo, a ne vitaminsku inekciju? Da čujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije