Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljubnički skandal

Prva dama Francuske strahuje kako će ostati bez krova nad glavom

hollande
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.01.2014.
u 10:10

Hollande (59) je svojoj partnerici rekao kako treba 'više vremena', tvrdi Catherine Schwaab, zamjenica urednika Paris Matcha

Prva dama Francuske Valerie Trierweiler boji se kako bi mogla postati beskućnica ako je njezin partner, francuski predsjednik Francois Hollande ostavi zbog glumice s kojim navodno ljubuje.

Trierweiler (48) je napustila parišku bolnicu u kojoj je boravila nakon što su u medije procurile informacije o navodnoj vezi Hollandea i glumice Julie Gayet (41). Prva dama se trenutno odmara u Lanterni, predsjedničkom odmaralištu u Versaillesu.

Prema informacijama Paris Match-a, novina u kojima Trierweiler radi, 'Raspoloženje Valerie varira između depresije i bijesa', a svojim je kolegama rekla kako se brine da bi mogla ostati bez krova nad glavom jer pariški stan u kojem živi s Hollandeom glasi na njegovo ime.

Hollande (59) je svojoj partnerici rekao kako treba 'više vremena', tvrdi Catherine Schwaab, zamjenica urednika Paris Matcha.

>> Zvali su ga Mlitavko i Meka muda, a svima je pokazao da je prepredena politička životinja

>> Francois Hollande konačno posjetio u bolnici prvu damu! Hoće li se pomiriti?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije