Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Pružite mu šansu, Lucky ju zaslužuje

Foto: Privatni album
1/7
26.02.2018.
u 13:16

Šetnje gradom u njegovom društvu su užitak, sve što radite podržat će bez prigovora. Informacije o udomljavanju možete dobiti na 091/50-62-414

Dali su mu ime Lucky i poželjeli mu sreću u životu. Poželjeli su mu da konačno pronađe ljude koji će ga cijeniti i kojima će biti član obitelji.

A kad pričaju o Luckyju, volonterke koje se brinu o njemu imaju samo riječi hvale.

– Divan je i dobrodušan, dobio je novu priliku i za njega tražimo ljude koji će ga biti vrijedni – tako opisuju mješanca u tipu labradora. Lucky je pristojan i drag, socijaliziran i naučen na sve životne situacije, kažu. Šetnje gradom u njegovom društvu pravi su užitak, susreti s drugim psima ne predstavljaju mu nikakav problem, a sve što radite on će podržati bez prigovora.

Za sve informacije o udomljavanju nazovite 091/50-62-414.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar arhaika
arhaika
06:40 27.02.2018.

predivan je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije