Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPOREDILI CIJENE
Povratak na članak

Zbog nižih cijena iz Dubrovnika i Dalmacije sve više i na svadbe idu u – BiH

U Neumu se može naći apartman za četiri osobe koji će za sedam dana stajati 3000 kuna, dok je u Makarskoj jedan od jeftinijih dvosobnih apartmana za četiri osobe 5500 kuna

Komentari 10

MO
modovisisajteMaraschino
11:06 19.06.2019.

evo ja sam na Krku proveo 10 dana (vratio se utorak doma) u apartmanu tri zvjezdice i platio 2900 kn za 2 osobe (s time da sam u toj cijeni za apartman još dvoje mogao dovesti jer gazdarica se ne buni, naplati apartman i nije ju briga da li dođeš sam ili sa 4 osobe, na 7 dana jedan dan dade besplatno). 50 m od mora, bez komaraca, bez gužve, porcija ćevapa 50 kn (nisam kupovao pice ni hobotnice na žaru, jedem malo pa mi ni ne treba svaki dan da se natrpavam po restoranima) ima i restoran a dnevnim gablecima no nisam bio nijednom u njemu jer jednostavno nisam iz mora izlazio, 8 kn kava sa mlijekom u plastičnoj čaši, 10 kn u šalici. besplatno parkiranje na gradskoj plaži, biraš mjesto u hladu na plaži jer je šuma uz obalu.

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:53 19.06.2019.

Opet novinarstvo na zavidno (glupoj) razini. Vjerojatno je i Bora Bora "razvikana" i preskupa u odnosu na neku drugu destinaciju. Jednostavno zakon ponude i potražnje.

VL
ST
stefj
12:00 19.06.2019.

Zašto Neum? Pa pogledajte Tunis, Tursku, a ako vam se da ići do aviona izvan Hrvatske, onda imate nevjerojatan izbor... A autodestinacije? Otiđite do Riminija ili Ravene, talijanske jeftinol turističke ponude...

VL
SU
Superhero
11:41 19.06.2019.

Boze mili pa valjda treba da poredite Hrvatsku sa Grckom eventualno Turskom a ne sa BIH.. pa isto tako Talijan moze reci da mu je Hrvatska dzaba u odnosu na ono sto placa doma.. BiH ima citave godine turista kao Dubrovnik za vikend

VL
SO
sokodnaranče
10:25 19.06.2019.

Gluplji članak dugo nisam pročitao. Destinacije koje su popularnije jednostavno više koštaju. Kako bi inače objasnili zašto je hotel na Bahamima skuplji nego u Bugarskoj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.