69 23°C
 • modovisisajteMaraschino:

  evo ja sam na Krku proveo 10 dana (vratio se utorak doma) u apartmanu tri zvjezdice i platio 2900 kn za 2 osobe (s time da sam u toj cijeni za apartman još dvoje mogao dovesti jer gazdarica se ne ... prikaži još! buni, naplati apartman i nije ju briga da li dođeš sam ili sa 4 osobe, na 7 dana jedan dan dade besplatno). 50 m od mora, bez komaraca, bez gužve, porcija ćevapa 50 kn (nisam kupovao pice ni hobotnice na žaru, jedem malo pa mi ni ne treba svaki dan da se natrpavam po restoranima) ima i restoran a dnevnim gablecima no nisam bio nijednom u njemu jer jednostavno nisam iz mora izlazio, 8 kn kava sa mlijekom u plastičnoj čaši, 10 kn u šalici. besplatno parkiranje na gradskoj plaži, biraš mjesto u hladu na plaži jer je šuma uz obalu.

 • Avatar Artoo Detoo
  Artoo Detoo:

  Opet novinarstvo na zavidno (glupoj) razini. Vjerojatno je i Bora Bora "razvikana" i preskupa u odnosu na neku drugu destinaciju. Jednostavno zakon ponude i potražnje.

 • stefj:

  Zašto Neum? Pa pogledajte Tunis, Tursku, a ako vam se da ići do aviona izvan Hrvatske, onda imate nevjerojatan izbor... A autodestinacije? Otiđite do Riminija ili Ravene, talijanske jeftinol turističke ponude...

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
rusija

U požaru poginulo sedam osoba, među kojima petero djece

Brexit
Dan odluke za Britaniju

Burna rasprava u parlamentu oko Brexita. Okupili se prosvjednici i traže novi referendum

16
DROGIRALE GA

Nakon kockanja otišao je s dvije žene, ujutro ga dočekalo neugodno iznenađenje