Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACIO SE U BIJEG

Provalniku propao plan: Dijete razotkrilo lopova u kući koji je krao novac i nakit

Provala
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
16.09.2020.
u 12:01

Slijede kriminalistička istraživanja radi pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta, navode iz policije.

U Bošnjacima, nedaleko od Županje, u utorak, u vremenu od 7,40 do 9,15 sati, zabilježena je provala u obiteljsku kuću 41-godišnjaka iz koje je tom prilikom otuđen nakit i novac. Prema navodima policije u to vrijeme u kući se nalazilo 10-godišnje dijete koje je spavalo u svojoj sobi.

- Dijete se uslijed preturanja stvari probudilo te dozvalo majku, misleći da su roditelji u kući, te time omelo počinitelja koji se dao u bijeg s otuđenim predmetima. Potom je mobitelom nazvalo roditelje koji su događaj prijavili policiji. Slijede kriminalistička istraživanja radi pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta, navode iz policije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije