Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA DVOJCA 39-GODIŠNJAKA

Provaljivali u aute i krali novac, medicinsku i sportsku opremu... Ukupna šteta 143.000 kuna

Pixabay/Ilustracija
17.09.2021.
u 12:12

Muškarci su, uz uporabu sredstava prisile, uhićeni i privedeni u policijsku postaju na ispitivanje

Za krađu medicinske i sportske  opreme, novca i nakita, ukupno vrijednih oko 143.000 kuna osumnjičena su dvojica 39-godišnjaka. Kako je priopćila PU zagrebačka, policiji je 15. rujna u večernjim satima dojavljeno kako su u Domagojevoj ulici uočena dvojica sumnjivih muškarca. Kada su policajci došli u Domagojevu ulicu, tamo su uočili moguće sumnjivce koji su kod sebe imali medicinsku opremu i druge predmete za koje nisu mogli potvrditi porijeklo. Muškarci su, uz uporabu sredstava prisile, uhićeni i privedeni u policijsku postaju na ispitivanje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je dvojac tijekom večeri 15. rujna došao u  Ulicu kneza Borne. Tamo je bio parkiran Audi zagrebačkih tablica u kojeg su provalili. Potom su, kako se sumnja,  iz njegove su unutrašnjosti otuđili ruksak u kojem je bila medicinska oprema, sportska odjeća i naočale.

Osim za tu krađu, dvojac se sumnjiči i da su između 5. i 6. rujna 2021. došli do parkirališta u Ulici Izidora Kršnjavog,  gdje su provalili u Porsche njemačkih oznaka. Potom su, sumnja se, iz vozila otuđili torbu u kojoj su se nalazio novčanik s novcem i dokumentima, nakit, obuća i drugo. Sumnjiče se i da je  7. rujna 2021. između 15 do 18 sati jedan od njih, provalio u Mercedes slovenskih oznaka koji je bio parkiran na Prilazu baruna Trenka. Iza automobila je otuđio novac i sunčane naočale. Ukupna šteta je 143.000 kuna.  

 

>> Pogledajte i ovaj video - Pao dogovor o prekovremenima: Vlada liječnicima i sestrama vraća milijardu kuna

Ključne riječi

Komentara 7

SO
Sir Oliver
16:13 17.09.2021.

Ovoj dvojici koji su ostavili novcanike s novcem u autima, nista ne treba vratiti! Jos ih treba i kazniti! Ocito se ljudska glupost ne moze izlijeciti Porscheima, Audijima i sl....

VI
vidum
18:28 17.09.2021.

Ovo sigurno nisu HDZ-ovci. NJihov minimum su tvornice, a maksimum država.

NE
Neutralac
22:17 17.09.2021.

Provjerite gdje je Beljak bio u to vrijeme... Alibij?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije